България ще екстрадира обвинения в тероризъм Науфал Захри. Това реши 

...
България ще екстрадира обвинения в тероризъм Науфал Захри. Това реши 
Коментари Харесай

Ексклузивно! Съдът реши съдбата на члена на ИДИЛ! Ще остане ли в България?

България ще екстрадира обвинявания в тероризъм Науфал Захри. Това реши  съдът в Хасково, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Делото мина по бързата процедура. Самият той даде единодушие да бъде екстрадиран в Мароко. В родината си Захри е упрекнат в тероризъм и членство в ИДИЛ. Според обвинителния му акт той е взел участие в организацията ИДИЛ и е носил колан с експлозиви на територията на Сирия.

Захри беше хванат при започване на годината с група незаконни мигранти от Сирия. Тогава той показа пред българските управляващи подправени документи за идентичност и се показа за сириец. Проверката обаче сподели, че е 35-годишен мароканец.

Пред съда в Хасково Науфал Захри призна, че е взел участие в ИДИЛ, само че сподели, че го е направил за пари и не е терорист. Единственото, което го притесняваше от връщането му в родината, беше това да не бъде непреодолим от управляващите в Мароко. Българските правосъдни управляващи обаче увериха, че управляващите в Рабат са подписали интернационално съглашение, че такива неща там не се случват.

В родината му го грозят до 20 години отнемане от независимост. Същинското изгонване би трябвало да се случи в границите на 1 месец до 40 дни.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР